Tel: 622461914 | Formulari de contacte

Cinelli Hobootleg Interrail

Cinelli Hobootleg Interrail

Travel Explorer.

El model híbrid de la família Hobo de Cinelli és l'Interrail. Bicicleta nascuda del desig d'enfrontar-se als camins més variats que puguis imaginar. Ràpida en els camins polsosos, essencial en el concepte, la millor manera de descobrir quin tipus de viatger en bicicleta ets.

La geometria nativa de la família Hobo porta frens de disc, la forquilla rígida de la Hobo GEO, materials lleugers però sense limatació en la capacitat de càrrega. Amb una transmissió d'un plat i 10 velocitats (lliure de desviador frontal) realça la seva essencialitat i frescor. Manillar amb bucle H, molt apreciat per viatgers de tot el món, garantint múltiples posicions de subjecció i permetent per tant variar la posició del ciclista a la bicicleta segons les necessitats de cada moment. Comfort, potència en aixecar-te, posició aerodinàmica; i amb capacitat d'instal·lar qualsevol accessori de viatge o bossa de manillar del mercat.

Protecció EDP (Electro Desposition Painting) per obtenir un gruix de pintura extremadament uniforme tant intern com extern dels tubs per protegir-los de l'òxid. Amb la inclinació del manillar s'aconsegueixen diverses maneres de transmetre potència i controlar la bicicleta. Cada ciclista troba la seva posició ideal. Manillar pensat per a llargs recorreguts i per a múltiples posicions.

Bikepacking i forats per instal·lar qualsevol cosa. Geometria triangular off-road però optimitzada per a col·locar bosses de bikepacking. Podràs instal·lar també parafangs i portaequipatges davanter i posterior. Forats també en la forquilla.


Web del fabricant


Cinelli

 

DetallsEspecificacions tècniques

Cinelli Hobootleg Interrail
10 velocitats. Taronja
Quadre
Acer COLUMBUS Cromor Double Butted
Forquilla
Acer COLUMBUS Cr-Mo 1"-1/8
Frens
TEKTRO Hydraulic disc
Post mount disc brake (rotor fins 180mm)
Mides disponibles
S (51) M (54.5) L (57) XL (60)
Tija silló
Ø 27,2mm
Espai de pneumàtics
Fins 700x40 amb parafangs
Pes
11,2 Kgs (talla M). Quadre: 2500g. Forquilla 1500g.
Potència
CINELLI Bootleg - Mida en mm: 110 (S/M) 120 (L/XL)
Plat
FSA VERO PRO 1X / 42T
Pedalier
FSA Cartridge / BSA 68mm
Cassette/Desviador
11-36T, SHIMANO DEORE, 10 velocitats
Rodes
SHINING / 700c / 6 Bolt Disc
Pneumàtics
MICHELIN - PROTEK CROSS BR / 700X35C
Manillar
CINELLI Bootleg FLAT-Touring Handlebar / Ø 31,8 / 660mm
Punys de goma negres
Cinelli Hobootleg Interrail
- Disponibilitat
 
- Sota Comanda

Nota: Pot haver-hi alguna variació respecte els components especificats pel fabricant, però sempre seran equivalents en qualitat