Tel: 622461914 | Formulari de contacte

Bicicletes elèctriques Moustache

Moustache és sinònim de la convicció més absoluta de què les bicicletes elèctriques són una oportunitat increíble pel desenvolupament del ciclisme. Sota el seu punt de vista, les bicicletes són una excel·lent alternativa als cotxes. Una bicicleta elèctrica de qualitat pot proporcionar felicitat en un entorn urbà, en passejades d'oci o en un ciclisme más intens.

Moustache Bikes És una visió particular de la bicicleta elèctrica. Una visió diferent, moderna, innovadora i de qualitat. És el desig de considerar el ciclista la seva prioritat, el centre dels seus pensaments i del procés de desenvolupament. És el seu desitg oferir bicicletes que siguin úniques i satisfactòries mitjançant una combinació de disseny, comoditat i senzillesa en el seu ús.

Moustache és una col·lecció estructurada de 8 famílies de bicicletes que cobreixen les teves diferents necessitats: urbanes, tot terreny, de carretera, de muntany, de tàndem i d'aprenentatge, de manera que puguis trobar la Moustache adequada per tu.

Nota: Aquestes bicicletes es lliuren muntades i revisades a la botiga, no s'envien.


Ciutat

         
Moustache Friday 28.3
Amb el seu aspecte minimalista i el seu caràcter esportiu, aquesta bicicleta urbana no passarà desapercebuda. Tan fàcil de dominar entre els cotxes com de pujar-la a un tercer pis sense ascensor, és la teva aliada ideal per moure't per la jungla urbana i fer que la teva vida quotidiana sigui encara més fàcil! Més avançada, més alta, més ràpida, més forta !!!

Amb el seu quadre lleuger i fàcil de dominar que aprofita la tecnologia Hidden Power invertida, el seu motor Bosch Active Plus equipat amb una bateria PowerPack de 400 Wh que ofereix un centre de gravetat més baix, la seva nova forquilla rígida de carboni i accessoris súper pràctics per a la vida a la ciutat com l'eix d'estacionament ràpid, el manillar Flexbar de Baramind o el nou portaequipatges QL3 Light, la Friday 28.3 serà la teva companya ideal per enfrontar-te a la jungla urbana.
Friday 28.3
3499 euros
         


Polivalents

         
Moustache Samedi 28.1 Open
Després del seu emblemàtic manillar de Moustache, aniràs amb aquesta bicicleta com en dies passats, en família, per gaudir d'un plàcid passeig, per fer esport, amb classe, a la ciutat, al camp, per camins, tranquil·lament o a tota velocitat. Per a un passeig curt o per una ruta llarga!

La Samedi 28.1 conté tots els ingredients que componen l'ADN de les bicicletes Moustache: un comportament dinàmic, una posició còmoda, un motor flexible però potent, accessoris pràctics com parafangs tubulars, 1 manillar Moustache elevable, etc.
Samedi 28.1 Open
2099 euros
         


Més informació del fabricant: Moustache Bikes

Whatsapp